takaisin

Perinteinen Keski-Suomen Energiapäivä järjestetään keskiviikkona 2.2.2011 hotelli Laajavuoren auditoriossa klo 12 - 17, varaa aika kalenteriisi!

Keski-Suomen Energiapäivän 2011 aiheena ovat maakunnan monet mahdollisuudet ja haasteet bioenergian paikallisessa tuotannossa ja vientitoiminnassa. Ohjelmassa luvassa mm. viimeisintä tietoa siitä kuinka maakunnan energianhuolto voi hyötyä bioenergiasta, sekä miltä vientitilanne näyttää ja millä eväillä siihen voidaan saada potkua.

Tavoitteet bioenergian lisäämiseksi ovat maailmanlaajuisesti mittavat.

Euroopassa bioenergia on tärkein uusiutuvan energian muoto ja sen kehittämiseksi suunnataan valtavia panostuksia. Viennissä suomalainen bioenergia-ala elää etsikkoaikaa, ja juuri nyt punnitaan kuinka pystymme tarttumaan näihin mahdollisuuksiin. Vastaavasti paikallisessa energiantuotannossa on suuria mahdollisuuksia korvata fossiilisia polttoaineita kotimaisella uusiutuvalla energialla, jonka kilpailukykyisen kehityksen varmistamiseksi tarvitaan edelleen työtä.

Keski-Suomen Energiatoimisto järjestää yhteistyössä Keski-Suomen Kauppakamarin ja Bioenergiasta elinvoimaa -klusteriohjelman kanssa perinteisen Keski-Suomen Energiapäivän 2011, jossa pohditaan näitä asioita erityisesti yritysten näkökulmasta.

Lisätietoa www.kesto.fi

2.12.2010